Audierea publica – „Clasa Zero” – final de etapa

Astazi, 24 februarie 2012, in sala de conferinte a Stadionului „Cluj Arena”, a avut loc audierea publica pe tema implementarii clasei pregatitoare incepand cu anul scolar 2012-2013. Odata cu centralizarea depozitiilor si cu audierea depozantilor de catre comisia de experti s-a finalizat o etapa importanta a demersului initiat de echipa Lobby Transilvania. Va urma intocmirea raportului final, prezentarea lui in cadrul unei conferinte de presa si inaintarea concluziilor tuturor factorilor decidenti/implicati. In acest moment de bilant partial, echipa Lobby Transilvania doreste sa va adreseze urmatorul mesaj:

Multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ajutat in realizarea acestui eveniment de succes.

Multumim depozantilor – atat institutii publice, scoli, gradinite, cat si specialisti in educatie, profesori, invatatori, educatori, medici, economisti, parinti, care s-au prezentat intr-un numar mare si au dovedit ca tuturor ne pasa de educatia copiilor nostri.

Sa speram ca vom trage cu totii niste concluzii valoroase in urma acestui eveniment si impreuna vom imbunatati sistemul educational din Romania.

De asemenea multumim tuturor participantilor la audiere (in numar de peste 100 persoane) si in mod special celor care au facut acest eveniment posibil: sponsorii nostri si membri comisiei de experti.

Va invitam si la conferinta de presa stabilita pentru data de 6 martie cand vom prezenta raportul expertilor, raport ce se va putea consulta online pe blogul nostru, si cand veti avea posibilitatea sa adresati intrebari membrilor comisiei de experti.

Echipa Lobby Transilvania

Reclame

Posted on februarie 24, 2012, in Audieri Publice, Clasa Zero and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. FELICITARI!!! FELICITARI! UN EVENIMENT REUSIT!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: