Regulamente

Regulamentul audierii publice:

1.  Completati formularul de inscriere cu toate datele de contact solicitate si optiunea dorita, iar dupa aceea sa-l trimiteti documentul la adresa lobbytransilvania@gmail.com pana la data de 22 februarie 2012.

2.   Depozitia scrisa va contine maxim 2 pagini.

3. Termenul limita de depunere a depozitiilor este 22 februarie 2012, ora 18.00 la adresa de email lobbytransilvania@gmail.com

4.      Depozitiile verbale se vor sustine, in urma transmiterii depozitiei scrise in termenul prevazut.

5.      Participantii sunt invitati sa vina cu 30 minute inaintea inceperii evenimentului de audiere publica.

6.      Vorbitorii vor fi invitati la microfon in ordinea inscrierii si transmiterii depozitiei scrise.

7.      Vorbitorii vor avea la dispozitie un timp de maxim 2 minute.

8.      Membrii Comisiei de Experti pot pune intrebari clarificatoare martorilor, in maxim 30 secunde. Martorii raspund concis, in maxim 1 minut/intrebare.

9.      Toate depozitiile verbale se inregistreaza si se vor posta pe site-ul evenimentului, alaturi de depozitiile scrise corespunzatoare.

10.  Mass media si publicul larg vor avea rolul de observatori in cadrul evenimentului de audiere publica, neputand avea interventii in sala, in timpul ,,audierii martorilor”. Se pot colecta opinii in afara evenimentului propriu zis de audiere publica.

11.  Toti participantii, inclusiv mass media, vor primi raportul sinteza al evenimentului in maxim 2 saptamani, la adresa electronica indicata in formularul de participare.

Descarca Regulamentul audierii publice

Ce trebuie să faceţi pentru a vă implica prin aceasta procedură?

1.    Să parcurgeţi procedura de audieri publice, modul de înscriere şi participare.
2.    Să completaţi formularul de inscriere, de pe https://lobbytransilvania.wordpress.com/ exprimându-vă una din opţiunile următoare: opinie susţinută numai în scris, opinie susţinută inclusiv verbal la audierea publică sau simplu spectator în sală.
3.    Să parcurgeţi motivaţia descrisă de iniţiatori pentru acest demers şi să redactaţi o depoziţia scrisă, utilizând instrucţiunile de formulare a unei opinii (îndrumarul de formulare a opiniei, specific procedurii unitare de consultări publice).
4.    Să depuneţi formularul de înscriere completat împreună cu depoziţia scrisă până la data de 22 februarie 2012, prin e-mail la adresa  lobbytransilvania@gmail.com.
5.    Să vă susţineţi verbal depoziţia scrisă în cadrul audierii publice care va avea loc vineri, 24 februarie 2012, ora 13:00, în Sala de Conferințe a Stadionului Cluj-Arena, situat lângă Parcul Central al Municipiului Cluj-Napoca. Timpul alocat susţinerii depoziţiei scrise va fi de maxim 2 minute. Susţinerea verbală nu trebuie neapărat să corespundă întru totul celei scrise, ci să potenţeze cele ce deja au fost exprimate în scris.

Atenţie!
Trimiterea punctului dvs de vedere printr-o depozitie scrisa NU VA OBLIGA sa si participati la eveniment sau sa va inscrieti la cuvant.
Nu vă puteţi înscrie la cuvânt în cadrul audierii daca nu aveţi depusă o depoziţie scrisă.  Procedura este foarte strictă în acest sens şi respectă opţiunea dumneavoastră precizată în formularul de înscriere.

Lista (si ordinea) persoanelor care vor sustine oral depozitiile o vom transmite prin email si va fi publicata si pe https://lobbytransilvania.wordpress.com/.

Opiniile verbale se vor înregistra pentru a fi analizate alături de opiniile scrise de către o comisie de experţi, ulterior audierii. Dacă aţi lăsat o adresa de contact în formularul de înscriere vă vom transmite rezultatele acestui proces de consultare. Tot ce se va colecta, atât scris cât şi verbal, rezultatele obţinute si reflectarea în mass-media se vor face publice.

Alte documente:

Descarca Raspuns Primaria Cluj pe tema clasei zero

Descarca Raspunsul ISJ Cluj cu privire la clasa pregatitoare

Descarca Cerere catre MECTS in baza legii 544

Descarca FORMULAR DE ÎNSCRIERE la audiere publica

Descarca Procedura de audiere publica

Descarca Cerere tip solicitare informatii publice

Descarca CERERE TIP DE INFORMATII IN BAZA LEGII 544 ccl cj_1

Descarca CERERE TIP DE INFORMATII IN BAZA LEGII 544 CJRAE CMBRAE

Descarca CERERE TIP DE INFORMATII IN BAZA LEGII 544 – isj

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: