Regulamente/formulare – „Clasa Zero”

Regulamentul audierii publice este urmatorul:

1.      Completati forumlarul de inscriere cu toate datele de contact solicitate si optiunea dorita, iar dupa aceea sa-l trimiteti documentul la adresa lobbytransilvania@gmail.com pana la data de 22 februarie 2012.

2.      Depozitia scrisa va contine maxim 2 pagini.

3.      Termenul limita de depunere a depozitiilor este 22 februarie 2012, ora 18.00 la adresa de email lobbytransilvania@gmail.com

4.      Depozitiile verbale se vor sustine, in urma transmiterii depozitiei scrise in termenul prevazut.

5.      Participantii sunt invitati sa vina cu 30 minute inaintea inceperii evenimentului de audiere publica.

6.      Vorbitorii vor fi invitati la microfon in ordinea inscrierii si transmiterii depozitiei scrise.

7.      Vorbitorii vor avea la dispozitie un timp de maxim 2 minute.

8.      Membrii Comisiei de Experti pot pune intrebari clarificatoare martorilor, in maxim 30 secunde. Martorii raspund concis, in maxim 1 minut/intrebare.

9.      Toate depozitiile verbale se inregistreaza si se vor posta pe site-ul evenimentului, alaturi de depozitiile scrise corespunzatoare.

10.Mass media si publicul larg vor avea rolul de observatori in cadrul evenimentului de audiere publica, neputand avea interventii in sala, in timpul ,,audierii martorilor”. Se pot colecta opinii in afara evenimentului propriu zis de audiere publica.

11.Toti participantii, inclusiv mass media, vor primi raportul sinteza al evenimentului in maxim 2 saptamani, la adresa electronica indicata in formularul de participare.

– Formularul de inscriere poate fi descarcat de AICI.

– Alte formulare si regulamente gasiti AICI.

– Pentru documentare si informare intrati AICI.

– Pentru a ne contacta accesati pagina CONTACT.

Posted on februarie 14, 2012, in Clasa Zero, De stiut! and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. depozitie

    VREM GRUPA PREGATITOARE SI NU CLASA PREGATITOARE

    Ma numesc Crina Lazar am domiciliul in Cluj Napoca si unul din baietii mei este in grupa mare implineste in iunie 6 ani.

    Eu as vrea ca baiatul meu sa faca grupa pregatitoare la gradinita, asa cum a facut-o si cel mare ,
    deoarece gradinita ofera un climat de siguranta ,educatia corespunzatoare,masa proaspata gatita ,si program de somn,si de joaca in siguranta.

    Cand spun siguranta ma refer la integritatea lui fizica si psihica pentru ca baiatul meu cel mare e in clasa a treia si in pauza in curtea scolii e ca in jungla ,
    a venit acasa batut , cu hainele rupte ,genunchii zdrobiti ,ochiul vanat si toate acestea de la ” cei mai tari ai clasei”,care de asemenea ofera si toate expresiile vulgare posibile
    ,ori la gradinita eu sunt perfect linistita ca asa ceva nu se intampla,pentru ca copii nu sunt lasati fara supraveghere nici un minut ,atat in sala de grupa cat si la masa cat si la toaleta
    sau in curtea gradinitei sunt insotiti de educatoare si ingrijitoare ,care aplaneaza la timp conflictele ,sterg nasul ,ridica pantalonii,si mai ales vorbesc frumos si abordeaza cu calm orice situatie .

    Cand spun educatie corespunzatoare ma refer la faptul ca baiatul meu cel mare la gradinita in grupa pregatitoare a invatat sa citeasca si sa socoteasca si sa fie politicos,

    Masa proaspat gatita nu se ofera la scoala ,iar la gradinita al meu cere si primeste frecvent supliment si daca ne gandim la sanatatea micutilor nostri preferam o masa calda in fata sandvisului pus la scoala.

    Si nu in ultimul rand somnul care se asigura intr-un climat cald si de prietenie la gradinita,nu se poate asigura la scoala odihna necesara varstei lor nici macar prin programele de semi internat.

    Si inca un aspect, cel financiar, deloc neglijabil:de la scoala vine la 12 iar eu lucrez pana la 16 si sotul pana la 18 ,deci va trebui sa caut bona de incredere si sa o platesc cu 400, lei pe luna pt 4 ore de stat zilnic cu copilul .

    De aceea eu prefer ca baiatul meu sa parcurga la gradinita la grupa pregatitoare si nu la scoala,pentu ca de la gradinita vine la ora 16 educat, hranit, odihnit, ingrijt , in timp ce eu sunt la serviciu .
    Daca acest lucru nu va fi posibil prefer sa mai faca un an grupa mare,si debutul in scoala sa fie la 7 ani impliniti.

  2. si ce ne mai sperie cu neacordarea alocatiei,
    care aproape ca nu exista, asa de infima e suma cu care sprijina statul roman cresterea si educatia copiilor nostrii

  3. Si nu inteleg de ce trebuie sa fim sanctionati daca ne exercitam dreptul de parinte si decidem cand sa debuteze in scoala copii nostri ,ca in mod cert nu va ramane nescolarizat copilul meu ,nici nu vreau sa evitam clasa pregatitoare, daca va ramane la scoala,vreau doar ca acest lucru sa se intample la 7 ani impliniti si nu la 6 pentru ca in acest timp personalitatea si sanatatea copilului se consolideaza si va face fata cu mai mult succes scolii(si mai ales violentei din scoli) .

Lasă un comentariu